Despre noi

Alege Traditia si Calitatea ! 

Grupul de firme ALTERNATIVE FUEL SYSTEMS – BPI TOTAL este condus de fondatorul lui Dl Andrei Nastasie care CHIAR ESTE unul dintre cele mai cunoscute, experimentate si specializate nume din domeniul instalatiilor gpl auto, singurul obiect de activitate al societatilor noastre consta inca de la infiintare in: montarea si intretinerea instalatiilor gpl auto, cat si in comercializarea de piese de schimb si accesorii gpl auto.

 

De-a lungul timpului ne-am desfasurat activitatea in mai multe locatii: intre anii 2007-2009 incinta Service Taxi Glucoza (str. Ghe. Titeica Bucuresti Sector2); intre anii 2009-2011 Atelier GPL vis a vis Kaufland Barbu Vacarescu (str. Ramuri Tei Bucuresti Sector2).

 

Incepand din anul 2011 ne desfasuram activitatea in service-ul  nostru modern, dotat si optimizat pentru activitatea de instalare si intretinere instalatie GPL auto, din Bucuresti Sector2 Str. Radovanu Nr. 35.

 

IMPORTANT IN ALEGEREA TA!

Doresti o instalatie GPL pentru masina ta si esti nehotarat in privinta atelierului de montaj? Intreaba un taximetrist din orasul tau. Inca de la inceputul domeniului GPL in tara noastra taximetristul a fost primul utilizator de instalatii GPL, schimband si folosind in acest timp multe masini si multe instalatii. O masina taxi parcurge pe luna minim 5000 km si daca ei au fost si sunt multumiti asta inseamna ca vei fi si tu. Nu te grabi in alegerea ta, in sensul in care discuti cu un atelier care are recomandari bune din partea altor clienti si care iti poate face o programare pentru montaj peste cateva zile (uneori chiar si peste o saptamana) acest lucru se datoreaza faptului ca acel atelier are de lucru si isi ia toate masurile pentru a fi la dispozitia ta in vederea executarii unui montaj calitativ si ingrijit.

 

Te sfatuim ca in cazul faptului cand esti nehotarat in alegerea unui anumit echipament si configuratii GPL, cand nu stii ce rezervor ti s-ar potrivi mai bine, cat si pentru alte detalii mergi la atelierul respectiv care iti va prezenta toata gama de care dispune (inclusiv iti va arata posibilitatile de pozitionare a elementelor principale ale instalatiei gpl), si iti va face toate recomandarile necesare.

Verifica pe site-ul RAR daca respectivul atelier este autorizat pentru aceasta activitate: Click aici

Open chat
Buna ziua, Va putem ajuta?