MPI VSI

Instalații GPL Prins VSI-2.0 – pentru orice autoturism cu injectie indirecta (MPI) pe benzina 

Sistemul Prins VSI-2.0 reprezinta ultima aparitie in domeniu combustibililor alternativi si este reprezentat de evolutia sistemului secvential VSI care si-a demonstrat fiabilitatea in ultimii 20 ani. Prins VSI-2.0 reprezinta produsul datorita caruia PRINS AUTOGASSYSTEMEN-Olanda a devenit cel mai cunoscut producator de instalatii GPL la nivel mondial.

 

Componentele sistemului sunt la nivel de calitate OEM, fiind special concepute pentru aplicații GPL și GNC. Toate componentele sunt conforme cu cele mai severe reglementări la nivel European. Instalarea componentelor este usor de realizat datorita designului compact.
Software-ul de diagnosticare al sistemului VSI-2.0 este unic si permite ajustarea calibrarii la un univel de inalta precizie pentru a asigura o functionalitate optima si un nivel de emisii poluante redus.

PRINS VSI 2.0-PRO4

Instalatie destinata motoarelor cu injectie indirecta (MPI) pe benzina pentru 3/4 cilindrii cu norma de poluare inclusiv Euro6D.

Componente principale:
Reductor PRINS VSI – Olanda

Electrovalva Valtek – Italia
Injectoare KEIHIN KN8 / KN9/ Prins– Japonia
Calculator injectie gpl VSI PRO-4 – Olanda
Multivalva Tomasetto AT02 – Italia

PRINS VSI 2.0

Instalatie destinata motoarelor cu injectie indirecta (MPI) pe benzina pentru 3-8 cilindrii cu norma de poluare inclusiv Euro6D.

Componente principale:
Reductor PRINS VSI – Olanda

Electrovalva Valtek – Italia
Injectoare KEIHIN KN8 / KN9/ Prins– Japonia
Calculator injectie gpl VSI 2.0 – Olanda
Multivalva Tomasetto AT02 – Italia

Open chat
Buna ziua, Va putem ajuta?